Een uitdaging die past bij jouw expertise

Als ervaren (interim) zelfstandige toe aan een nieuwe rol? Dan moet dat er één zijn die recht doet aan het ervaringsniveau dat je in de afgelopen jaren hebt opgebouwd. In dit geval ben je bij AP Support aan het juiste adres.

IMG 8084

Interim opdrachten

Als vaste partner van diverse gerenommeerde verzekeraars, pensioenfondsuitvoerders, banken en uitvoeringsinstellingen, beschikken wij over een ruim aanbod met uitdagende (interim) vacatures. De duur van deze functies is sterk wisselend, aangezien de inzet afhankelijk is van de situatie waardoor de vacature is ontstaan.

Het is belangrijk dat je in de afgelopen 2 jaar werkzaam bent geweest in een dusdanige rol en dat je beschikt over de benodigde Wft-diploma’s.

Voor ervaren krachten

Ook voor ervaren professionals die op zoek zijn naar een rol voor langere tijd, biedt AP Support kansen. Daarnaast hebben we regelmatig vacatures die vakgebied-overstijgend zijn. Denk hierbij aan rollen als (team)manager, projectleider, PMO’er, business analist, functioneel beheerder of tester.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als zzp'er/freelancer, zij-instromer of interimmer? Stuur dan geheel vrijblijvend jouw cv via mail of neem telefonisch contact op met ons.

IMG 8644

"Met oprechte interesse en persoonlijke aandacht is er gezocht naar een mooie, passende opdracht."

Edwin, Senior CDD/KYC Analist en Coach:
Ik werk al ruim 10 jaar als zzp’er in verschillende opdrachten binnen de bancaire sector. Daarvoor ben ik mede-eigenaar geweest van een assurantiekantoor. Het gevoel van vrijheid en je eigen keuzes kunnen maken, is voor mij de drijfveer geweest om de afgelopen jaren te blijven freelancen. 

Mijn rollen varieerden van Financieel Adviseur, Medewerker CDD/KYC tot aan Intensief Beheer. De diversiteit en afwisseling van opdrachten vind ik erg belangrijk. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en onderscheiden. De samenwerking met AP Support ervaar ik als heel positief. Tijdens de eerste kennismaking voelde het alsof ik in een warm bad terecht ben gekomen.

Image 5
Image 1
Image 2
Image 6
Image 4
Achmea Logo

Via ons kun je aan de slag binnen deze sectoren:

Of bekijk hier alle interim vacatures