Samen voor resultaat

We ontwikkelen proactief oplossingen gericht op kostenbeheersing, veranderende wet-en regelgeving en flexibilisering van de arbeidsmarkt. Dit doen we door detachering van consultants en bemiddeling van interim professionals (freelancers/zzp’ers). En altijd met commitment voor het resultaat.

 

IMG 8237

Detachering - directe capaciteit

Op zoek naar de beste professional in jouw vakgebied, die op korte termijn beschikbaar is? Wij verbinden jou aan talent op het gebied van pensioen, banken en hypotheken, zorg en verzekeringen. Onze mensen zijn in het bezit van de benodigde vakdiploma’s en beschikken over de juiste ervaring, zodat je direct ontzorgd wordt. Dé oplossing bij capaciteitsvraagstukken en de opvang van tijdelijke (of meer structurele) piekmomenten. 

Twee young professionals in gesprek buiten

Interim - tijdelijke vakexpertise

We beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren interim consultants en freelancers die direct inzetbaar zijn. Niet zomaar één, maar een professional die zijn vak verstaat. Die van aanpakken weet en meebeweegt in jouw organisatie. Een specialist met specifieke vakkennis en ervaring, die het verschil gaat maken op jouw afdeling.

Ambitie

Project uitbesteden - volledige ontzorging

Steeds veranderende wetswijzigingen en jaarlijks terugkerende activiteiten, vragen om veel flexibiliteit én capaciteit. AP Support neemt projecten volledig voor je uit handen, indien gewenst op locatie. Zo krijg je weer grip op de reguliere work load, hoef je je niet meer bezig te houden met elk detail van het project en jouw mensen hoeven de arbeidskrachten niet meer in te werken. Hoe dit in zijn werk gaat? Eerst wordt er een analyse gemaakt van de huidige situatie. Daarna wordt er een businesscase opgesteld met daarin alle kosten, baten, afspraken en randvoorwaarden voor een tijdige oplevering. Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Groot voordeel hiervan is dat je nooit meer een aanvullende factuur ontvangt en altijd de controle houdt over het project.

Studenten onder aanvoering van ervaren professionals

Met ons nieuwe label James Finance kun je profiteren van het gemak van een studentenplatform in combinatie met de betrouwbaarheid en expertise van AP support.

James Finance 5