IMG 8607

Onze oplossingen

Er wordt vandaag de dag veel flexibiliteit van jouw organisatie gevraagd. Digitalisering, privacy- en complianceregels en veranderende wetswijzigingen spelen hierin een grote rol. Maar ook de financiële toezichthouders die met je meekijken. We hebben al een flink track-record opgebouwd en weten welke problematieken er spelen in de bancaire sector.

Hoe wij hierin kunnen helpen? Door consultants te leveren die kennis van zaken hebben, flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Bij AP Support geloven wij in Amazing People. Onze medewerkers werken er doelgericht en met positieve energie aan om jouw dienstverlening elke dag een beetje beter te maken. Zij staan in de startblokken klaar!

Flexibele ondersteuning

Wij staan klaar om je op ieder gewenst moment van dienst te kunnen zijn met een flexibele ondersteuning. Dit kan op projectbasis of door direct (een) bekwame consultant(s) in te zetten. We adviseren je hier graag over, of kies zelf de vorm die het beste bij jouw organisatie past. Hieronder een greep uit onze belangrijkste specialismen en aandachtsgebieden:

1

Bijzonder beheer

Een goede balans tussen het belang van jouw klant en dat van je organisatie is key. Onze flexibele, (Wft)-opgeleide professionals weten deze balans haarfijn te vinden zodat er oplossingen komen die voor beide partijen acceptabel zijn. Zij maken een verschil voor jou jouw klanten (particulier of zakelijk) met financiële stress, waardoor iedereen hiervan de vruchten plukt.

Wil je weten hoe wij kunnen ondersteunen en tegen welke kosten? Neem vrijblijvend contact op.

2

CDD/KYC analist

Als financieel dienstverlener met klantcontact heb je een belangrijke en signalerende rol bij de bestrijding van witwassen en de financiering van terrorisme. Onze Wft-gecertificeerde consultants identificeren ongebruikelijke transacties, passen cliëntenonderzoek toe, weten waar verdenkingen gemeld moeten worden en stellen heldere risk assessments op.

3

Klantcontact

Jouw klanten moeten direct het gevoel hebben dat ze begrepen en gehoord worden. Hoe wij dat aanpakken? Onze consultants spreken de juiste taal en weten wat er speelt binnen de financiële dienstverlening. Analytisch, flexibel, meedenkend en bovendien gecertificeerd.

4

Hypotheekacceptant

Ben je op zoek naar flexibele slagkracht die je ondersteunt bij het afwikkelen van hypotheekaanvragen? Onze consultants hebben vooral plezier in hun werk, want wij geloven dat blije adviseurs, ook blije eindconsumenten maken. Door hun ervaring haal je meteen een sparringpartner in huis die met je meedenkt over de complexere zaken en weet hoe je jouw dienstverlening kunt verbeteren.

Onze mensen zorgen ervoor dat de balans tussen klanttevredenheid, kwaliteit en kwantiteit klopt!

5

Beleggen of vermogensbeheer

Wat wij kunnen bieden? Jouw klanten in begrijpelijke taal van de juiste informatie en service voorzien. Goed luisteren en helder communiceren is de kracht van onze gecertificeerde consultants. Extra belangrijk als het gaat om particuliere of zakelijke vermogens.

Merel 23

Merel Kooter

Business Manager Bank en Verzekeren

Hoe kan ik je helpen?

"AP Support is een betrouwbare partner waarbij flexibiliteit en continuïteit hoog in het vaandel staat."

Melanie, Teammanager Florius Advies en Service bij ABN AMRO:
Florius Advies en Service werkt al jaren samen met AP Support. Wij zijn op zoek naar de beste professionals voor de dienstverlening aan onze klanten. Ons eisenpakket is niet mis, maar AP Support leidt de consultants goed op en de begeleiding daarin stopt hierbij niet. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. AP is een betrouwbare partner waarbij flexibiliteit en continuïteit hoog in het vaandel staat.

Studenten onder aanvoering van ervaren professionals

Met ons nieuwe label James Finance kun je profiteren van het gemak van een studentenplatform in combinatie met de betrouwbaarheid en expertise van AP support.

James Finance 5