• Welkom met iedere studieachtergrond
 • Iedere maand starten
 • Werken door heel Nederland
Word een winner op de werkvloer - AP bike

Word een winnaar op de werkvloer

Geld verdienen en ontdekken wat bij je past

 • 3 functies
 • €2650 startsalaris (na 1 jaar al tot €3250)
 • In de pensioensector

Leren en presteren als een topsporter

 • Persoonlijke coaching
 • Training & opleiding
 • Ervaring opdoen

Impact maken in de pensioensector

 • Netwerk van top 100-bedrijven 
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Your future is finance

Een winnend team waar jij onderdeel van bent

 • Samen vooruit
 • Ontmoet collega's
 • Meer dan werk

Get ready!

  

Sta jij aan de start van jouw carrière en wil je het maximale uit jezelf halen? Dit is wat je bij ons kunt verwachten.

1

Startschot

Je kunt aan het begin van iedere maand instromen in het traineeship pensioen.

2

Week onboarding

Deze week draait helemaal om jou. En om AP Support. We leren elkaar beter kennen en jij leert jezelf beter kennen. De eigenaren en onze professionals uit de praktijk bereiden je voor op de volgende stappen. Ook stellen we je de juiste vragen om jou aan het denken te zetten. Welke skills heb je al in huis? En welke wil je nog ontwikkelen? 

3

Pensioenbranche

Door ons sterke netwerk kun jij tijdens het traineeship aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers. Waaronder bij pensioenuitvoerders, pensioenfondsen en pensioenverzekeraars. Denk hierbij aan MN, PGGM en Achmea.  

4

Ervaring opdoen

In 1.5 jaar tijd ga jij 3 opdrachten doen bij 3 opdrachtgevers in de pensioensector. Zie het als een op maat gemaakt trainingsschema. Je start met instapfuncties en ontwikkelt je gaandeweg door tot expert.  

5

Expertise

Dit kun je doen in verschillende functiegebieden zoals klantcontact, service, consultancy, optimalisatie, innovatie, processen en management. Zo kun jij jezelf ontwikkelen tot bijvoorbeeld pensioenjurist, actuaris, bestuursadviseur, projectleider, data-analist of DevOps Engineer. 

6

Get the skills

Tijdens het traineeship krijg je de kans om diverse trainingen en opleidingen naar keuze te volgen. Zo word jij een winnaar op de werkvloer.  

IMG 9943(Crop)
IMG 0426(Crop)

De start van jouw carrière. 1.5 jaar, 3 opdrachten, in de pensioenbranche. Een uniek traject naar jouw succes.

Het traineeship is geen quick-win, maar een investering in jezelf. Zo creëer je een fundament waar je de rest van jouw carrière op kunt bouwen. 

Ambitie? Leergierig?
De skills regelen wij.

Wij bieden je een ambitieuze, veilige en inspirerende omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op jouw eigen tempo. Om je te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke en professionele doelen, maken we samen met jou een ontwikkelplan op maat. Dat bestaat uit opleidingen, trainingen en coaching – uiteraard inclusief certificaten – die passen bij jouw passies en ambities.

Skills

Excel voor finance professionals

Masterclass

Wet Toekomst Pensioen

Kennis

Werken volgens scrum

Skills

Agile werken

Kennis

Diploma Wft Pensioen

Masterclass

Leren presenteren

Kennis

Werken volgens Lean

Skills

Excel voor finance professionals

Masterclass

Wet Toekomst Pensioen

Kennis

Werken volgens scrum

Skills

Agile werken

Kennis

Diploma Wft Pensioen

Masterclass

Leren presenteren

Kennis

Werken volgens Lean

Kennis

Diploma Wft Pensioen

Masterclass

Leren presenteren

Kennis

Werken volgens Lean

Skills

Excel voor finance professionals

Masterclass

Wet Toekomst Pensioen

Kennis

Werken volgens scrum

Skills

Agile werken

Kennis

Diploma Wft Pensioen

Masterclass

Leren presenteren

Kennis

Werken volgens Lean

Skills

Excel voor finance professionals

Masterclass

Wet Toekomst Pensioen

Kennis

Werken volgens scrum

Skills

Agile werken

Alles over het pensioen traineeship

Hoe zien de eerste weken van het traineeship pensioen eruit?

De eerste 2 tot 4 weken van het traineeship bestaan uit een interne opleidingsperiode, waarin je versneld de basisopleidingen doet, je een start maakt met het werken met topsportmentaliteit en wij je ook wat basisvaardigheden bijbrengen over consultancy. Na deze periode word je gedetacheerd bij een opdrachtgever en ga je jouw opgedane kennis en skills verder ontwikkelen.

Een traineeship bij AP Support is een (trainings)programma waarin je gaat werken en leren tegelijk. Het is geen stage, maar een betaalde, fulltime baan. Het traineeship is een kickstart van je carrière, waarbij je in korte tijd veel ervaring gaat opdoen. Je bent in vast dienstverband bij AP Support en krijgt vanaf dag 1 salaris.

Het is dus een eerste stap in je loopbaan ná je afstuderen, die je doorgaans niet kunt combineren met bijvoorbeeld een (deeltijd) studie. Wel bieden wij jou opleidingen aan om je op weg te helpen binnen de financiële dienstverlening, zodat je je snel kunt ontwikkelen en kan doorgroeien. Na de interne opleidingsperiode word je gedetacheerd bij één van onze opdrachtgevers, waar je aan de slag gaat met je eerste opdracht.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Zoals onze slogan al zegt: We believe in Amazing People. Dat betekent dat in onze procedure jouw rol, ambitie en motivatie een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure is. Als je bij ons solliciteert, of dat nu via onze website is of via een ander platform, dan proberen we je altijd te bellen en alvast een eerste inschatting te maken of we een match zijn. Dit noemen wij een telefonische screening. Ben jij enthousiast en is onze recruiter dat ook? Dan plannen we graag op korte termijn een kennismakingsgesprek met je in.

Samen met één van onze recruiters bespreek je de rol, jouw ambitie en motivatie. We horen graag over de dromen die jij waar wil maken en vertellen je meer over het werken bij AP Support.

Zijn jullie allebei enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek met een businessmanager of accountmanager. In dit gesprek gaan we nog meer in op jouw ontwikkeling, skills en de businessline die het best daarbij past (Zorg, Pensioen, Bank & Hypotheken of Verzekeren). Is er een match? Dan ontvang je van ons de arbeidsvoorwaarden en een arbeidsovereenkomst om te tekenen. Stel ons gerust nog alle vragen die je hierover hebt. Vanaf dat moment gaan we samen voor groei en ben je officieel lid van de AP-familie! Welkom bij onze club van Amazing People!

Ik weet nog niet welke functie bij mij past, is dat een probleem?

Nee hoor, dat begrijpen we juist heel goed! Onze traineeships zijn zo ingericht dat je de ruimte krijgt om te ontdekken waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt. Kijkjes in meerdere keukens zijn daar onderdeel van. We helpen je graag met het ontwikkelen van jouw talenten.

Image 5
Image 1
Image 2
Image 6
Image 4
Achmea Logo

0 +

Jaar ervaring

0 +

AP'ers gingen je voor

0 +

Opdrachtgevers

IMG 0115

Twan van Rooijen

Talent Consultant

Heb je nog vragen over het pensioen traineeship?Neem contact op met Twan.