Loraine

Deze kennis blijft up-to-date dankzij mijn registratie in het Register Specialistisch Casemanagement. Dit register verzorgt maandelijks een nieuwsbrief met de nieuwste ontwikkelingen en wijzigingen in de wet- en regelgeving.

De praktische ervaring als casemanager verzuim heb ik opgedaan door mijn opdrachten bij Be Suitable en a.s.r. Re-integratie. Wat mij het meest aanspreekt in deze rol is de diversiteit van de werkzaamheden; geen enkele dag is hetzelfde! Je bent de adviseur van de werkgever en de werknemer over alles rondom het proces van verzuim. Je kunt meedenken over passende werkzaamheden, de inzet van interventies en het voorkomen van verzuim in de organisatie. Daarnaast ben je betrokken bij het gehele verzuimtraject, wat je de kans geeft om samen te werken met verschillende soorten professionals in het werkveld, zoals bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en spoor 2-coaches. Deze interacties bieden mij niet alleen een kans om mensen te helpen, maar ook om te leren en te groeien binnen het vakgebied.

Mijn passie voor het verzuimveld blijft toenemen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Regie op Werkvermogen, die mij voorbereid voor een eventuele toekomstige rol als re-integratiecoach tweede spoor. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ik hoop nog lang in dit werkveld te kunnen blijven werken.