• Welkom met iedere studieachtergrond
 • Iedere maand starten
 • Werken door heel Nederland
Finance traineeship

Word een winnaar op de werkvloer

Geld verdienen en ontdekken wat bij je past

 • 3 functies
 • €2650 startsalaris (na 1 jaar al tot €3250)
 • Ontdek jouw carrièrepad

Leren en presteren als een topsporter

 • Persoonlijke coaching
 • Training & opleiding
 • Ervaring opdoen

Impact maken bij de top van het bedrijfsleven

 • Netwerk van top 100-bedrijven
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Your future is finance

Een winnend team waar jij onderdeel van bent

 • Samen vooruit
 • Ontmoet collega's
 • Meer dan werk

Get ready!

  

Sta jij aan de start van jouw carrière en wil je het maximale uit jezelf halen? Dit is wat je bij ons kunt verwachten.

1

Startschot

Je kunt aan het begin van iedere maand instromen in één van onze traineeships. Ben je er nog niet uit waar jouw ambitie ligt? Dat is helemaal oké. Wij helpen jou ontdekken van welke branche en functie jij energie krijgt. 

2

Week onboarding

Deze week draait helemaal om jou. En om AP Support. We leren elkaar beter kennen en jij leert jezelf beter kennen. De eigenaren en onze professionals uit de praktijk bereiden je voor op de volgende stappen. Ook stellen we je de juiste vragen om jou aan het denken te zetten. Welke skills heb je al in huis? En welke wil je nog ontwikkelen? 

3

Drie opdrachten

In 1.5 jaar tijd ga jij 3 opdrachten doen bij 3 opdrachtgevers. Zie het als een op maat gemaakt trainingsschema. Je start met instapfuncties en ontwikkelt je gaandeweg door tot expert. 

4

Branches

Het voordeel van een traineeship bij ons is dat je kunt starten bij top 100-bedrijven in de sectoren pensioen, bank & hypotheek, verzekeren en zorg. Iedere sector heeft zijn eigen cultuur en opdrachten.

5

Expertise

Je kunt aan de slag in diverse vakgebieden waaronder klantcontact, service, consultancy, optimalisatie, innovatie, processen en management. 

6

Improve yourself

Tijdens het traineeship krijg je de kans om diverse trainingen en opleidingen naar keuze te volgen. Zo word jij een winnaar op de werkvloer.  

Finance traineeship - stappenplan

De start van jouw carrière. 1.5 jaar, 3 opdrachten. Zo ontdek je welke rol en branche bij jou past.

Het traineeship is geen quick-win, maar een investering in jezelf. Zo creëer je een fundament waar je de rest van jouw carrière op kunt bouwen. 

Finance traineeship - in office

Ambitie? Leergierig?
De skills regelen wij.

Wij bieden je een ambitieuze, veilige en inspirerende omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op jouw eigen tempo. Om je te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke en professionele doelen, maken we samen met jou een ontwikkelplan op maat. Dat bestaat uit opleidingen, trainingen en coaching – uiteraard inclusief certificaten – die passen bij jouw ambities.

Skills

Excel voor finance professionals

Masterclass

Persoonlijk leiderschap

Kennis

Werken volgens Scrum

Skills

Agile werken

Kennis

Wet op Financieel Toezicht (Wft) Basis

Masterclass

Leren presenteren

Kennis

Werken volgens Lean

Skills

Excel voor finance professionals

Masterclass

Persoonlijk leiderschap

Kennis

Werken volgens Scrum

Skills

Agile werken

Kennis

Wet op Financieel Toezicht (Wft) Basis

Masterclass

Leren presenteren

Kennis

Werken volgens Lean

Kennis

Wet op Financieel Toezicht (Wft) Basis

Masterclass

Leren presenteren

Kennis

Werken volgens Lean

Skills

Excel voor finance professionals

Masterclass

Persoonlijk leiderschap

Kennis

Werken volgens Scrum

Skills

Agile werken

Kennis

Wet op Financieel Toezicht (Wft) Basis

Masterclass

Leren presenteren

Kennis

Werken volgens Lean

Skills

Excel voor finance professionals

Masterclass

Persoonlijk leiderschap

Kennis

Werken volgens Scrum

Skills

Agile werken

Alles over het finance traineeship

Wat houdt een traineeship in bij jullie?

Als je pas afgestudeerd bent en begint met werken, begin je ook aan een nieuwe fase in je leven. Je gaat je verder ontwikkelen op de werkvloer. In ons traineeship ontwikkel jij je door bij onze opdrachtgevers aan het werk te gaan, iedere keer een kijkje in een andere keuken te nemen, door samen met jouw leidinggevende stil te staan bij waar je staat en waar je naar toe wil, door opleidingen te volgen die passen bij jouw groeipad en door regelmatig met een professionele coach te kijken hoe jij jouw topsportmentaliteit verder kan ontwikkelen en toepassen. 

Hoe zien de eerste weken van het finance traineeship eruit?

De eerste weken van het traineeship bestaan uit een interne opleidingsperiode, waarin je versneld de basisopleidingen doet, je een start maakt met het werken met topsportmentaliteit en wij je ook wat basisvaardigheden bijbrengen over consultancy. Na deze periode word je gedetacheerd bij een opdrachtgever en ga je jouw opgedane kennis en skills verder ontwikkelen.

Een traineeship bij AP Support is een (trainings)programma waarin je gaat werken en leren tegelijk. Het is geen stage, maar een betaalde, fulltime baan. Het traineeship is een kickstart van je carrière, waarbij je in korte tijd veel ervaring gaat opdoen. Je bent in vast dienstverband bij AP Support en krijgt vanaf dag 1 salaris. Het is dus een eerste stap in je loopbaan ná je afstuderen, die je doorgaans niet kunt combineren met bijvoorbeeld een (deeltijd) studie. Wel bieden wij jou opleidingen aan om je op weg te helpen binnen de financiële dienstverlening, zodat je je snel kunt ontwikkelen en kan doorgroeien. Na de interne opleidingsperiode word je gedetacheerd bij één van onze opdrachtgevers, waar je aan de slag gaat met je eerste opdracht.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Zoals onze slogan al zegt: We believe in Amazing People. Dat betekent dat in onze procedure jouw rol, ambitie en motivatie een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure is. Als je bij ons solliciteert, of dat nu via onze website is of via een ander platform, dan proberen we je altijd te bellen en alvast een eerste inschatting te maken of we een match zijn. Dit noemen wij een telefonische screening. Ben jij enthousiast en is onze recruiter dat ook? Dan plannen we graag op korte termijn een kennismakingsgesprek met je in.

Samen met één van onze recruiters bespreek je de rol, jouw ambitie en motivatie. We horen graag over de dromen die jij waar wil maken en vertellen je meer over het werken bij AP Support. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek met een businessmanager of accountmanager. In dit gesprek gaan we nog meer in op jouw ontwikkeling, skills en de businessline die het best daarbij past (Zorg, Pensioen, Bank & Hypotheken of Verzekeren). Is er een match? Dan ontvang je van ons de arbeidsvoorwaarden en een arbeidsovereenkomst om te tekenen. Stel ons gerust nog alle vragen die je hierover hebt. Vanaf dat moment gaan we samen voor groei en ben je officieel lid van de AP-familie! Welkom bij onze club van Amazing People! 

Ik weet nog niet welke functie bij mij past, is dat een probleem?

Nee hoor, dat begrijpen we juist heel goed! Onze traineeships zijn zo ingericht dat je de ruimte krijgt om te ontdekken waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt. Kijkjes in meerdere keukens zijn daar onderdeel van. We helpen je graag met het ontwikkelen van jouw talenten.

Image 5
Image 1
Image 2
Image 6
Image 4
Achmea Logo

0 +

Jaar ervaring

0 +

AP'ers gingen je voor

0 +

Opdrachtgevers

IMG 0276

Tariq Asruf

Talent Consultant

Heb jij nog vragen over het Finance Traineeship? Neem contact op met Tariq.