Joris (1)

Op dit moment ben ik commercieel contractbeheerder bij a.s.r. In die rol voer ik wijzigingen door op pensioenreglementsniveau.

Ik ben erg tevreden bij AP Support. AP helpt mij om op goede en mooie plekken te komen en mijzelf daar te ontwikkelen. Mijn loopbaan heeft mij tot nu toe heel veel ervaring op pensioengebied opgeleverd. Mijn pensioenkennis is sterk verbeterd. Daarnaast heb ik mezelf ook verbeterd in het stellen van prioriteiten.

Ik heb verschillende opdrachten gehad. Eerst bij Nationale Nederlanden en PGB. Hier verwerkte ik arbeidsongeschiktheidsmutaties en echtscheidingen. Nu bij a.s.r. ben ik veel meer bezig op werkgeversniveau i.p.v. op werknemersniveau. Dit zijn dus hele verschillende opdrachten, waar ik veel van geleerd heb. Onder andere door mijn oor te luister te leggen bij seniors, die veel ervaring hebben in het pensioenvak.

Om het beste uit mijzelf te halen, wil ik vooral laten zien dat ik wil helpen en dat mensen mij altijd kunnen bereiken voor hulp. Het is mijn doel om een mooie werkplek te hebben, waarin ik belangrijk kan zijn voor een team.