De zorgsector staat voor grote uitdagingen om de zorg toegankelijk, kwalitatief goed én betaalbaar te houden. De vele veranderingen gaan gepaard met een diversiteit aan capaciteitsvraagstukken. Hiervoor bieden wij oplossingen.

IMG 0444(Crop)

De zorg ontzorgen

Wij leveren tijdelijke ondersteuning op capaciteitsvraagstukken binnen een brede range aan ervaringsniveaus. Van starter tot senior. We bieden hierin diverse vormen van dienstverlening: detachering, interim management en projectmatige oplossingen. Wij kunnen ook een heel project of werkstroom voor je uitvoeren op basis van resultaatafspraken. Procesoptimalisatie is hierbij ons uitgangspunt. Wij adviseren je hier graag over. Heb je de wens om een vacature voor vast in te vullen? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Al onze professionals hebben een passie om bij te dragen aan goede zorg, nu en in de toekomst. Niet met de handen aan het bed, maar in de zakelijke processen die zorg mogelijk maken. Zij hebben relevante vooropleidingen gevolgd, aangevuld met vakgerichte trainingen (Zvw, Wlz, PGB, ZiN) en Lean. Zij kunnen zich snel inwerken in nieuwe omgevingen en hebben het vermogen om verbeteringen te signaleren én te implementeren. Zo dragen zij bij aan het oplossen van jouw vraagstukken.

Onze oplossingen voor de zorg

Wij bieden zorgaanbieders, zorgkantoren, en zorgverzekeraars de volgende oplossingen voor tijdelijke óf vaste capaciteitsvraagstukken. 
Een greep uit onze aandachtsgebieden zie je hieronder:

Beleid

DBC-advies

Fraudebeheersing

Klantadvies

Management

PGB-advies

Procesoptimalisatie

Teamleiding

Zorgadvies

Zorgcontrol

Zorgverkoop

Business consultancy

Formele controles

Horizontaal toezicht

Machtigingen en declaraties

Materiële controles

Procesondersteuning

Projectmanagement

Zorgadministratie

Zorgbemiddeling

Zorginkoop

1

Tijdelijke inhuur specialisten zakelijke zorg

Heb je behoefte aan flexibele ondersteuning?
Dan bieden wij de mogelijkheid om professionals in te huren op tijdelijke basis. Van starter tot senior. 
Hiervoor bemiddelen wij onze eigen consultants en interim professionals.

Benieuwd of wij jouw vacature kunnen invullen? 
Neem vrijblijvend contact op met Roos Vendrig, onze Directeur Zorg, om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

2

Projectmatige oplossingen

Veelal zijn voor capaciteitsvraagstukken ook andere oplossingen denkbaar dan het inhuren van individuele professionals. Wijzigingen in wet- en regelgeving, systeemconversies en onverwachte actualiteiten kunnen leiden tot grote hoeveelheden werk met een deadline. In geval van een hoog volume werkvoorraad en seizoenspieken zijn projectmatige oplossingen veelal van meerwaarde. Jouw eigen medewerkers kunnen zich dan blijven focussen op hun reguliere taken.

Bij projectmatige oplossingen kijken we niet alleen naar de hoeveelheid verwerkingen die opgeleverd moeten worden, maar voeren we ook procesverbeteringen door in het standaardproces. Door een vooraf uitgewerkte business case weet je precies welk rendement je van ons kunt verwachten.
Tijdens het project houden wij jou geïnformeerd en sturen we bij waar nodig. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het op te leveren resultaat. Zo houd je grip op de uitbestede werkzaamheden en de kosten.

Digitalisering van de administratieve processen is een onderdeel van de procesoptimalisatie. Voor sommige processen blijft mensenwerk gewenst, of noodzakelijk. Dit kan leiden tot geplande én ongeplande capaciteitsvraagstukken, waarbij wij je op diverse manieren van dienst kunnen zijn.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het succes van jouw organisatie?
Neem vrijblijvend contact op met Roos Vendrig, onze Directeur Zorg.

3

Ondersteuning op maat

Heb je op een ander gebied ondersteuning en expertise nodig binnen het zorgdomein? Wij ontzorgen je graag.
Neem vrijblijvend contact op Roos Vendrig, onze Directeur Zorg, om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

IMG 0004

Roos Vendrig

Directeur Zorg

Hoe kan ik je helpen?

"Al jaren werken wij naar volle tevredenheid met AP Support samen."

Caro, Directeur CZ Zorgkantoor:
Al jaren werken wij naar volle tevredenheid met AP Support samen. Zo zijn consultants werkzaam bij de afdelingen Zorgbemiddeling en Inkoopondersteuning. De afgelopen jaren hebben consultants van AP Support ons ondersteund in de processen rondom zorginkoop. Omdat zij ruime kennis hebben van de (langdurige) zorg, van onze werkzaamheden en onze cultuur, zijn de mensen snel inzetbaar. Juist in piektijden geeft dat een comfortabel gevoel.

Studenten onder aanvoering van ervaren professionals

Met ons nieuwe label James Finance kun je profiteren van het gemak van een studentenplatform in combinatie met de betrouwbaarheid en expertise van AP support.

James Finance 5