Ambitie

Onze oplossingen

De verzekeringsmarkt heeft vaak te maken met niet-planbare vraagstukken, teruglopende premie-inkomsten en een hogere schadelast. Daarnaast is er digitalisering nodig, zijn er voortdurend innovaties en veranderende producten en ondertussen wil je de focus leggen op preventie. Herkenbaar? 

Of het nu gaat om een oplossing voor een capaciteitsprobleem of het volledig uit handen laten nemen van een project, onze professionals zijn er om je te ontzorgen. Wat ze zo bijzonder maakt is hun tomeloze inzet, flexibiliteit en hun vermogen om verbeteringen te signaleren én te implementeren. Samen zorgen wij voor de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Doelgericht en efficiënt, samen met onze Amazing People.

Flexibele ondersteuning

Wij staan klaar om je op ieder gewenst moment van dienst te kunnen zijn. Dit kan op projectbasis of door direct een consultant in te zetten. We adviseren je hier graag over, of kies zelf de vorm die het beste bij jouw organisatie past. Hieronder een greep uit onze belangrijkste specialismen en aandachtsgebieden:

1

Naverrekenen

Het naverrekenen van polissen is een klus die veel werkdruk geeft. Wij nemen je die graag uit handen. Want een goed uitgevoerde naverrekening levert direct een positief resultaat op. Wij hebben daar veel ervaring mee. De afgelopen tien jaar hebben wij meer dan 200.000 polissen verwerkt. De doorlooptijd is in een aantal gevallen met wel 94% verkort. 

Wil je graag een analyse ontvangen zodat je weet wat het gegarandeerde resultaat voor jou is? Neem vrijblijvend contact op.

2

Procesoptimalisatie

Het is belangrijk voor jouw organisatie om kritisch te blijven kijken naar de bedrijfsprocessen, zodat er verbeteringen aangebracht kunnen worden. Zo bespaar je tijd en geld. Wij kunnen je hierin optimaal ondersteunen en ontzorgen door maatwerkoplossingen aan te bieden.

Door een vooraf uitgewerkte analyse van jouw organisatie weet, je precies welk rendement je van ons kunt verwachten. Tijdens het proces houden wij  je geïnformeerd en sturen we bij waar nodig. Zo behoud jij het overzicht!

Wil je graag een analyse ontvangen zodat je weet wat de verbetermogelijkheden van processen binnen jouw afdeling of organisatie zijn? Neem gerust contact op.

3

Conversie

Tijd voor een nieuw softwaresysteem? Een conversie, ofwel de overgang naar een nieuw softwaresysteem, neemt veel tijd in beslag en komt vaak boven op de normale werkzaamheden. Het is belangrijk zo’n conversie kundig en met beleid uit te voeren. Door het uitbesteden van dit traject aan een ervaren team, bespaar je een hoop tijd, geld en zorgen en weet je zeker dat het systeem weer op orde is.

4

Allround schadeclaim-professionals

Jouw klanten verwachten dat hun schades snel en efficiënt, maar ook altijd zorgvuldig worden afgewikkeld. Mensen helpen zit bij onze professionals in het DNA. Met positieve energie gaan zij gedisciplineerd en efficiënt te werk. Zij stellen de verzekerde gerust en verwerken de claim, op welk gebied dan ook.

Heb je behoefte aan een flexibele ondersteuning? Wij kunnen de werkstroom in kaart brengen en je adviseren over een passende oplossing. Of dit nu per dossier is of op projectbasis, samen vinden we een passende oplossing voor jouw organisatie.

5

Ondersteuning op maat

Heb je op een ander gebied ondersteuning en expertise nodig binnen de schademarkt of op het gebied van inkomensverzekeringen? Wij ontzorgen je graag. Het is vaak lastig om vooraf in te schatten hoeveel tijd, mankracht en welke kennis er nodig is voor het succesvol afronden van zo’n project.

Wij kunnen de vraag in kaart brengen en adviseren over een passende oplossing. Of dit nu per claim of dossier is, op projectbasis of als tijdelijke kracht, samen vinden we een passende oplossing voor jouw organisatie. 

IMG 9813

Femke van Honstede-Lourens

Business Manager Bank & Verzekeren

Hoe kan ik je helpen?

Deze finance professionals leveren wij zoal binnen de verzekeringswereld

Deze of een andere professional nodig? 

"Wij kozen AP omdat we afspraken konden maken over kwaliteit en de hoeveelheid te verwerken stukken."

Maikel, Manager Inkomen bij De Goudse Verzekeringen:
Jaren geleden hebben wij de keuze gemaakt om de naverrekening van onze collectieve inkomensproducten door een toegewijd projectteam uit te laten voeren. Omdat we onvoldoende mensen hadden om deze piekbelasting aan te kunnen, zochten wij een partij die ervaring had met dit soort projecten. Wij kozen AP omdat we met hen afspraken konden maken met betrekking tot de kwaliteit en de hoeveelheid te verwerken stukken. En dat tegen een vooraf afgesproken prijs. Inmiddels kunnen wij rustig zeggen dat we businesspartners zijn. AP heeft bewezen het werk kwalitatief én kwantitatief heel goed uit te kunnen voeren. Dit kunnen we monitoren aan de hand van de management-rapportage die we wekelijks ontvangen. Daarbij zijn de mensen flexibel, prettig in omgang en denken ze mee om onze procesgang zo goed mogelijk te laten verlopen.

Studenten onder aanvoering van ervaren professionals

Met ons nieuwe label James Finance kun je profiteren van het gemak van een studentenplatform in combinatie met de betrouwbaarheid en expertise van AP support.

James Finance 5