Onze kernwaarden?

Talentontwikkeling, passie, lef en betrouwbaarheid.

Met 25 jaar ervaring als zelfstandig consultancy- en detacheringsbureau binnen de finance hebben we al een aardige trackrecord opgebouwd.  Als sponsor van Olympisch baanwielrenner Jeffrey Hoogland weten we wat erbij komt kijken om de beste versie van jezelf te worden én te blijven. 

Wie zijn talent verder wil brengen, zal in zichzelf moeten investeren. Maar natuurlijk investeren wij ook in onze consultants! We geven iedereen binnen ons familiebedrijf persoonlijke aandacht en de kans om hun talent te verzilveren. 

Passie en lef zijn drijfveren die voortkomen uit een intrinsieke motivatie. Wij doen graag wat anderen niet snel zouden doen, maar nemen hierbij geen onverantwoorde risico’s. We dienen graag het maatschappelijk belang en barsten van de energie. Hierbij steken we onze nek uit om anderen te helpen. Van onze consultants verwachten wij eenzelfde ondernemende mindset.

Een fixed fee-opdracht of andere resultaatafspraak met opdrachtgevers gaan wij niet uit de weg. We durven buiten de bestaande kaders te denken en komen met oplossingen waar anderen nog niet eerder aan hebben gedacht. We gaan graag een duurzaam partnership met onze opdrachtgevers aan en we zijn bereid om het ondernemersrisico te delen.