Maak de zorgswitch

Je wil mensen helpen, maar de directe patiëntenzorg blijkt niet hetgeen te zijn waar je energie van krijgt. Of de onregelmatigheid en de nachtdiensten behorende bij deze zorg passen niet (meer) in jouw leven.

De zorg gaat verder dan dit. Achter de zorgsector zit een stelsel dat regelt dat iedereen in Nederland ook de juiste zorg kan ontvangen, financieel en beleidsmatig gezien. Jij kunt hier een bijdrage aan leveren!

Geld verdienen en 
ontdekken wat bij je past 

  • 3 functies
  • € 2650 maandsalaris
  • In de zorgsector

Impact maken in de zorgsector

  • Netwerk van partners
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Wordt een expert

Een winnend team waar 
jij onderdeel van bent

  • Samen vooruit
  • Ontmoet collega's
  • Meer dan werk

Een bijdrage leveren

Direct aan 
de patiënt..

..of achter
de schermen

Patiënten hebben ook behoefte aan hulp bij de financiële aspecten die bij zorgvragen komen kijken. Zoals de invulling van het persoonsgebonden budget, verzekeringskwesties of vergoedingen. Wij kunnen jou opleiden zodat jij patiënten hiermee echt verder kunt helpen. 

 

Zorgkantoren en zorgverzekeraars zijn ingericht met 1 doel: de patiënt ontzorgen als het gaat om de financiën rondom zorg. Om dit doel te behalen moet beleid worden gemaakt, moeten de processen in de organisaties continu worden verbeterd en moeten genoeg medewerkers klaarstaan om zorgvragen te beantwoorden. 

IMG 0444(Crop)

Jouw ervaring en kennis heb je al op zak. Wij regelen de rest. 

Meerdere gezondheidswetenschappers, verpleegkundigen en social workers gingen je al voor. Ons zorgswitch-traject is specifiek gericht op mensen met een afgeronde zorggerelateerde studie op HBO-/WO niveau, aangevuld met persoonlijke eigenschappen die jou maken tot een échte professional.

Wat je kunt verwachten van zorgswitch

 

1

Startschot

Je kunt aan het begin van iedere maand instromen in het traject.

2

Week onboarding

Deze week draait helemaal om jou. En om AP Support. We leren elkaar beter kennen en jij leert jezelf beter kennen. Je gaat in gesprek met onze accountmanagers Jeroen en Sem die beide ook uit de zorg komen. 

Ze stellen de juiste vragen om jou aan het denken te zetten. Welke skills heb je al in huis? En welke wil je nog ontwikkelen? 

3

De zorgsector

Door ons sterke netwerk kun jij aan de slag bij top-tier opdrachtgevers. Waaronder bij zorgverzekeraars, zorgkantoren en zorginstellingen.  

4

Ervaring opdoen

In 1.5 jaar tijd ga jij 3 opdrachten doen bij 3 opdrachtgevers. Zie het als een op maat gemaakt trainingsschema. Je start met instapfuncties en ontwikkelt je gaandeweg door tot expert. 

5

Expertise

Dit kun je doen in verschillende functiegebieden zoals klantcontact, service, consultancy, optimalisatie, innovatie, processen en management. Zo kun jij jezelf ontwikkelen tot bijvoorbeeld zorgbeoordelaar, PGB-adviseur of procescoördinator. 

6

Get the skills

Je krijgt de kans om diverse trainingen en opleidingen naar keuze te volgen. Zo word jij een winnaar op de werkvloer.  

AP Support Zorg

Alles over het traineeship zorg

Hoe zien de eerste weken van het traineeship zorg eruit?

De eerste 2 tot 4 weken van het traineeship bestaan uit een interne opleidingsperiode, waarin je versneld de basisopleidingen doet, je een start maakt met het werken met topsportmentaliteit en wij je ook wat basisvaardigheden bijbrengen over consultancy. Na deze periode word je gedetacheerd bij een opdrachtgever en ga je jouw opgedane kennis en skills verder ontwikkelen.

Een traineeship bij AP Support is een (trainings)programma waarin je gaat werken en leren tegelijk. Het is geen stage, maar een betaalde, fulltime baan. Het traineeship is een kickstart van je carrière, waarbij je in korte tijd veel ervaring gaat opdoen. Je bent in vast dienstverband bij AP Support en krijgt vanaf dag 1 salaris.

Het is dus een eerste stap in je loopbaan ná je afstuderen, die je doorgaans niet kunt combineren met bijvoorbeeld een (deeltijd) studie. Wel bieden wij jou opleidingen aan om je op weg te helpen binnen de financiële dienstverlening, zodat je je snel kunt ontwikkelen en kan doorgroeien. Na de interne opleidingsperiode word je gedetacheerd bij één van onze opdrachtgevers, waar je aan de slag gaat met je eerste opdracht.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Zoals onze slogan al zegt: We believe in Amazing People. Dat betekent dat in onze procedure jouw rol, ambitie en motivatie een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure is. Als je bij ons solliciteert, of dat nu via onze website is of via een ander platform, dan proberen we je altijd te bellen en alvast een eerste inschatting te maken of we een match zijn. Dit noemen wij een telefonische screening. Ben jij enthousiast en is onze recruiter dat ook? Dan plannen we graag op korte termijn een kennismakingsgesprek met je in.

Samen met één van onze recruiters bespreek je de rol, jouw ambitie en motivatie. We horen graag over de dromen die jij waar wil maken en vertellen je meer over het werken bij AP Support.

Zijn jullie allebei enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek met een businessmanager of accountmanager. In dit gesprek gaan we nog meer in op jouw ontwikkeling, skills en de businessline die het best daarbij past (Zorg, Pensioen, Bank & Hypotheken of Verzekeren). Is er een match? Dan ontvang je van ons de arbeidsvoorwaarden en een arbeidsovereenkomst om te tekenen. Stel ons gerust nog alle vragen die je hierover hebt. Vanaf dat moment gaan we samen voor groei en ben je officieel lid van de AP-familie! Welkom bij onze club van Amazing People!

Ik weet nog niet welke functie bij mij past, is dat een probleem?

Nee hoor, dat begrijpen we juist heel goed! Onze traineeships zijn zo ingericht dat je de ruimte krijgt om te ontdekken waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt. Kijkjes in meerdere keukens zijn daar onderdeel van. We helpen je graag met het ontwikkelen van jouw talenten.

Image 5
Image 1
Image 2
Image 6
Image 4
Achmea Logo

0 +

Jaar ervaring

0 +

AP'ers gingen je voor

0 +

Opdrachtgevers

IMG 0276

Tariq Asruf

Talent Consultant

Heb je nog vragen over het zorg traineeship? Neem even contact op met Tariq.